malinbergsell

Ljuset denna kvällen

Allmänt Permalink1
Denna bilden var sjukt svår att redigera tyckte jag på min vän Emelie, men blev rätt bra till slut. Ljuset var fint redan från början men hur man ska få till det som man har tänkt sig tycker jag är en utmaning ibland. 
Vill fotogarfera mer motljusbilder, bara för att träna och bli bättre, så får ta en promenad kanske ikväll och bara fotografera. 

Stress vecka

Allmänt Permalink1
Ni anar inte hur denna veckan har varit, katastrof... Stressat mig igenom varje dag, vissa dagar har det inte varit lika mycket men stressat som en tok ändå. När jag blir stressad och har mycket att tänka på jag får så ont i magen och blir på så dåligt humör. När man är sån då ska man åka till ett sådant här ställe och bara sitta ner, kolla ut över vattnet och bara vara. 
Hoppas er vecka har varit bättre än min, funderar på att dra till mormor och morfar och bara spela spel och koppla av nu :) 

Blåbär och solnedgång

Allmänt Permalink1
Vi hittade detta underbara stället där det fanns sjukt mycket blåbär och solen var magisk. Vi stannade lite då och då bara för att plocka och äta blåbär haha, vi var som två björnar i skogen. Sen fotograferade vi som ni ser på bilden, vi hittade även en sten som vi satt på där solen lös jättefint igenom träden :) 
Till top