Ljuset denna kvällen

Denna bilden var sjukt svår att redigera tyckte jag på min vän Emelie, men blev rätt bra till slut. Ljuset var fint redan från början men hur man ska få till det som man har tänkt sig tycker jag är en utmaning ibland. 
Vill fotogarfera mer motljusbilder, bara för att träna och bli bättre, så får ta en promenad kanske ikväll och bara fotografera. 

Stress vecka

Ni anar inte hur denna veckan har varit, katastrof... Stressat mig igenom varje dag, vissa dagar har det inte varit lika mycket men stressat som en tok ändå. När jag blir stressad och har mycket att tänka på jag får så ont i magen och blir på så dåligt humör. När man är sån då ska man åka till ett sådant här ställe och bara sitta ner, kolla ut över vattnet och bara vara. 
Hoppas er vecka har varit bättre än min, funderar på att dra till mormor och morfar och bara spela spel och koppla av nu :) 

Blåbär och solnedgång

Vi hittade detta underbara stället där det fanns sjukt mycket blåbär och solen var magisk. Vi stannade lite då och då bara för att plocka och äta blåbär haha, vi var som två björnar i skogen. Sen fotograferade vi som ni ser på bilden, vi hittade även en sten som vi satt på där solen lös jättefint igenom träden :) 

Ute vid en sjö

Jag och Emelie var vid en sjö igår och tog några fantastiska bilder där. Vi gick på en stig och hittade några riktigt fina ställen, tyvärr kom vi dit lite för tidigt för att få solnedgångs-bilder, men vi fick grymma bilder ändå. Ser ni hur solljuset ser ut som sjtärnor?:)

27 grader

Idag är det hela 27 grader ute och man bara måste bada känner man, jag och Emelie ska åka ut till en sjö och sola och så får vi se om vi ska bada helt enkelt, men förmodligen. Jobbade idag med och man vill ju halvt bara lägga ner och gå och lägga sig under ett träd i skuggan och bara njuta, men skönt när jobbet var klart, lite stolt haha. Nu ska jag kanske ta och sola lite innan bae kommer och redigera lite.