Fullbokad

Denna helgen är helt fullbokad kan jag säga, vara med en massa vänner, jobba och ikväll blir det fest!!:)
Taggad för hela helgen, men nu ska jag ta det lugnt sista stunden jag kan, och sen ska jag byta om och fixa till sminket lite, blir sent ikväll så sminket måste hålla :)
Hunden ska rastas också innan jag ska iväg, hoppas ni kommer ha en lika rolig helg som jag kommer ha det :)
Många kramar!:)

När han är på bra humör

 
När jag kommer hem från jobbet och ser att han bara studsar fram till mig och han måt superbra, då blir man bra humör själv kan jag säga. Tänk att en hund bara kan göra så mycket för en. När jag är ledsen kommer han alltid och ska trösta, när jag är sjuk vet han om att jag mår dåligt och lägger sig brevid en och stannar där. Min hund gör så mycket för mig och är så glad att jag har honom, blir så glad bara av att se att han visar att han har det bra och mår bra. 
Snart börjar sommaren inte långt kvar och då älskar han att få vara med oss ute på tomten och få göra lite som han vill, vara med oss i gemenskapen helt enkelt, vi älskar att ha honom runt oss. 

Testade något nytt

 
Brukar nästan alltid ha samma typ av profilbild på Facebook och instagram tycker jag, men nu ville jag busa till det lite och prova något nytt och annorlunda. Jag tyckte om den faktiskt, och hoppas ni gör det med, det var svårt med redigeringen dock, men fick bli denna, lite rosa i tonen men ändå ljusgult vilket lamporna där bak ger lite mysig belysning. 
Vad tycker ni?:)

Tofsar

 
Hittade denna lilla ponnyn med små tofsar i manen, hur gulligt?!!? Det var lite svårt att fotografera den för det var en massa staket ivägen, men när den höjde huvudet så gick det ganska bra. 

Molnig dag

 
Att fotografera i molnigt väder är inte jättekul kan jag säga, men bilderna blev inte så dumma ändå. Denna söta hästen kom skrittandes rakt till oss och vi gav den lite gräs vilken den uppskattade. 
Visst är den gullig? 
Vi stod och tittade på den ett bra tag innan vi gick vidare till nästa hage för att fota mer. 
Dessa skarpa bilder blir man så nöjd med enligt mig :)