malinbergsell

Kathleen Lights paletten

Allmänt Permalink0
Är så sjukt glad idag, för idag kom min Kathleen Lights palett i brevlådan. Klickade hem den direkt när jag såg att den fanns att beställa, för var bara tvungen att ha den innan, och var så rädd att den skulle ta slut snabbt, brukar vara så när jag vill ha något, då är jag för sent ute. 
Färgerna är så vackra men har inte provat dom än, men ser fram emot det nu till helgen kanske. 
Kostar lite men jag tycker att det är lätt värt det om man ska ha något som är pigmenterat och i bra kvalite. 
Fick rigga upp min egna lilla fotostudio för att ta denna bilden, ville ha fokus på paletten och ha en ren fin bakgrund, men ändå lite höstigt så fick komma till en löv med, men som inte drar till sig för mycket fokus från paletten. Hoppas ni gillade detta lilla inlägg, har varit dålig på att uppdatera men ska försöka bli bättre nu. 
Kramar!:)

Hundvakt

Allmänt Permalink1
Har två hundar hemma hos mig idag, min egna och sen min fasters hund som jag passar nu i några timmar, vilket är superroligt, för vi kommer bra överrens. Min hund Viktor och min fasters hund KIm som han heter kommer  väldigt bra överrens med så det går kanon med dom två tillsammans. Dom har mest busat lite och varit hos mig hela tiden, vi tog en skön promenad också, det duggade lite men inget som dom störde sig på. 
Nu ska vi fortsätta att ha det bra:)

Full fart

Allmänt Permalink0
Fotograferade lilla Kim för några dagar sedan, och han var som en raket, var sjukt svårt att få med på bild, både det att hunden är liten och rör sig snabbt på olika avstånd och då hat kameran rätt svårt att uppfatta det, men gick superbra ändå fick mig några bilder i alla fall :) 
Till top