Kathleen Lights paletten

Är så sjukt glad idag, för idag kom min Kathleen Lights palett i brevlådan. Klickade hem den direkt när jag såg att den fanns att beställa, för var bara tvungen att ha den innan, och var så rädd att den skulle ta slut snabbt, brukar vara så när jag vill ha något, då är jag för sent ute. 
Färgerna är så vackra men har inte provat dom än, men ser fram emot det nu till helgen kanske. 
Kostar lite men jag tycker att det är lätt värt det om man ska ha något som är pigmenterat och i bra kvalite. 
Fick rigga upp min egna lilla fotostudio för att ta denna bilden, ville ha fokus på paletten och ha en ren fin bakgrund, men ändå lite höstigt så fick komma till en löv med, men som inte drar till sig för mycket fokus från paletten. Hoppas ni gillade detta lilla inlägg, har varit dålig på att uppdatera men ska försöka bli bättre nu. 
Kramar!:)

Hundvakt

Har två hundar hemma hos mig idag, min egna och sen min fasters hund som jag passar nu i några timmar, vilket är superroligt, för vi kommer bra överrens. Min hund Viktor och min fasters hund KIm som han heter kommer  väldigt bra överrens med så det går kanon med dom två tillsammans. Dom har mest busat lite och varit hos mig hela tiden, vi tog en skön promenad också, det duggade lite men inget som dom störde sig på. 
Nu ska vi fortsätta att ha det bra:)

Full fart

Fotograferade lilla Kim för några dagar sedan, och han var som en raket, var sjukt svårt att få med på bild, både det att hunden är liten och rör sig snabbt på olika avstånd och då hat kameran rätt svårt att uppfatta det, men gick superbra ändå fick mig några bilder i alla fall :) 

Bra och dålig Lördag

Grym Lördag idag på ett sätt, varit ett bra jobbpass, sen åkte jag in till Kalmar med min fina Faster och syster för att kolla på bio. Vi pratade en hel del om olika saker, för vi bondar sjukt bra. 
Sen tror jag att jag ska ta en liten pause från mina sociala medier ett tag, jag ska ju vara inne och så men inte vara så aktiv och lägga upp så mycket som jag brukar knappt någonting faktiskt. Jag behöver det just nu känner jag, bara lägga undan iphonen ett tag och fokusera på just mig. 
Hoppas att Söndagen kommer bli bra också, den ska bli bra har jag bestämt. 
Hur har ni haft det?:)

Rörig Fredag

Jag vet inte vart jag ska börja, jag och min tjejkompis låg i sängen till kl 13.00 ungefär, det enda vi gjorde var och gå upp för att äta lite frukost sen la vi oss igen för att kolla på serie. 
När vi väl bestämde oss för att gå upp för att verkligen göra oss iordning var klockan 13.15...sedan resten av dagen har jag inte gjort något alls faktiskt, skönt för har haft en del planerat. Funderar bara på att ta en långpromenad med min hund bara för att göra någonting nyttigt. Mitt rum är kaos och behöver städa men orkar inte göra det idag så tar tag i det imorgon.