Födelsedagsfirande

 
Nu när det snart av mot lite födelsedagsfirande x3, firar 3 födelsedagar tror jag om jag minns rätt haha. 
Nu ska jag ta och fixa mig lite och sen bär det snart av, ska bli jättekul, god mat och umgås med nära och kära. 
Veckan avslutas bra och är så redo för en ny vecka kan man säga :)

Nya bilder

 
 
Nu jag äntligen lite nya bilder som jag kan använda på mina sociala medier och här på bloggen, måste fotografera mer och ta med kameran. 
Gillade denna stilen, lite kalla toner passade i denna miljön. Tänkte fotografera längre men det var så kallt så jag och min syster drog hem, vi såg mörka moln komma också, dock var den mörka himlen så fin i bakgrunden.
 

Blå himmel

 
När det är klarblå himmel, och vädret är på topp då åker kameran lätt fram. 
Var med morfar och skulle fotografera en bäck, så jag tog lite snabba bilder på annat med medans vi gick dit och därifrån. Vädret levererar nu alltså önskar nästan det var såhär hela tiden, är så glad att vi har pool, med soldäck så man snabbt bara kan hoppa i om man blir för varmt, smidigt. 
Har hittat ett nytt skal och hörlurar till min iphone som matchar, kommer bli så snyggt, ska beställa det nästa månad tror jag.
Nu ska jag kolla klart på ett tv pogram, vi hörs imorgon:) 

Livsnjutare

 
Min hund är verkligen en livsnjutare, han älskar att lägga sig i solen och bara ligga där en liten stund tills han tycker att det blir för varmt. Nu det det är varmt ute så brukar han bara få springa fritt i trädgården när vi är hemma i har staket runt bakgården så skönt att slippa ha koll på honom hela tiden. 
Hoppas på att vi kan göra iordning poolen snart med så man kan bada längtar!!:)

Vacker skimmel

Hur vacker är inte denna ponnyn med den blåa outfiten, sen lite smuts på mulen med men tyckte det var lite gulligt dock!:)
Fick stå och hålla koll när den skulle höja huvudet för annars blev det ingen fin bild på den så pratade lite med den, och den tittade upp. 
Skimmlar med blå grimma och täcke ett stort + där så gulligt :)