Denna veckan...

Nu är det en sådan vecka då jag bara vill att den ska ta slut...Varit både bra,jobbigt,roligt men stressigt på ett sätt.Ska bara koppla av och ha kul nu när man har roliga saker inplanerat, sen får man bara ha tuffa veckor ibland så det är. Har ni känt så ibland?
Varit en bra vecka hitills annars, gått fort faktist och varit fint väder för det mesta och nu vill man att solen ska skina hela tiden bara. Ha en fortsatt trevlig vecka nu.

BMW

Hur fin är inte denna bilen, min brors bil är detta och har alltid tyckt om BMW så länge jag kan minnas, och har äntligen fått köra en och gör fortfarande. Vi var ute och fotograferade den, för att han ville ha lite fina bilder på den, och det är ju aldrig fel. Ljuset denna kvällen var riktigt fint, men vi skulle hittat denna platsen lite tidigare för höll på att bli rätt märkt här, men det löste sig bra. Gillat att det ser ut som att dom den har kattögon, riktigt coolt.Har ni något favoritbilmärke?:)

Ideal of Sweden

 
Kan inte få nog av dessa skal ifrån Ideal of Sweden, ärligt talat är det en favorut just nu, dom sviker inte, håller hur länge som helst, tappar man telefonen så är skalet tåligt. Har två stycken och mitt äldsta skal som jag haft jättelänge, ser fortfarande som nytt ut. Tipsar verkligen om dessa skal, ni måste prova. 
 

2018

Hej på er länge sen!
Nu när ett nytt år har börjat tänkte jag att jag kunde ha som nyårslöfte att sätt igång min blogg igen, vad tror ni om det?
Den har stått stilla allt för länge nu. Året 2018 ska bli ett riktigt bra år har jag bestämt,ska ta tag i saker och ting,komma på vad det är jag vill, bara vara mig själv till 100% för det är inte alltid lätt, tror många känner igen sig. Ska satsa på detta året fullt ut. Ville inte ha något nyårslöfte för vet att har jag ett kommer jag ändå inte hålla det. Har ändå några saker jag vet att jag verkligen vill satsa på nu,bara att bestämma sig. 
Har ni några nyårslöften?:)