Mac

Beställde hem en Mac borste 135 och en Mac blush i färgen Peaches, och älskar båda två sjukt mycket, borsten var så len och perfekt att lägga bronzer med, och blushen är i en sjukt fin färg till alla tillfällen. Bortsen var rätt dyr ligger på 455kr och blushen på 240kr där runt, men sjukt värt det enligt mig så glad :)

Pink Punch

Fick hem detta Body Butter från Kicks egna märke i lukten Pink Punch, och den luktar gudomligt. 
Rosa förpackning och lotionen är rosa också hur gulligt! Vill inte ta slut på denna för man luktar så gott när man tar på sig den. Rekomenderar den verkligen så klicka hem den :) 
 
 

Flera saker samtidigt

Jag är en sådan person som kan bli lite småsur när jag inte kan planera riktigt som jag vill att det ska bli. Om jag har fullt upp en helg och något mer roligt dyker upp som att vara med mitt tjejgäng, eller hitta på något annat roligt, och det inte går ihop med det andra, vet ni känslan?:)
Denna helgen kommer är en sådan helg, blir så frustrerad, men bara att gilla läget och försöka planera om så gott det går. 
Regnat idag rätt mycket här hos mig, sådär roligt speciellt inte när man jobbar, så typiskt att det ska sluta regna när man är klar med jobbet...
Har bara slappat annars pratat lite med min mormor, och med vänner. 

Kolla in stegen

Ta bara några sek och spana in denna hästen och stegen... blev så sjukt nöjd med denna bilden, inte bara att ljuset blev kanon,utan hur hästen rör sig och att man ser att ryttaren manar på hästen och får den framåt. Dom jobbar som ett team och är grymma tillsammans. Friser hästar har något extra alltså, deras tjocka man och svans, kraftiga steg och exteriören.
För övrigt hoppas ni har en grym morgon som jag har! :)

Kämpat med bilden

Har suttit länge med denna bilden, svårt med skimmlar tycker jag, både med färgerna och att den ska vara vit med. Sitter jag en stund och vet hur den ska vara och vet hur den ska se ut är det inga problem då får det ta tid, men blir ibland lite frustrerad när jag inte riktigt vet hur redigeringen ska se ut och det inte blir som jag vill är det tufft:)
Vill ha naturligt i bilder som det speciellt är ganska mycket färg i som i denna, hindret är gult och rött och vill ha fokus på hästen så dämpar dom färgerna oftast i bilden lite. Älskar att redigera bilder som det händer något i som i denna, lite fart och spänning, beror helt på hur bilden är såklart, men hästbilder är exra kul ibland, är lite olika för mig, ibland är det djur, sen kan det helt plötsligt vara poträtt. 
Hoppas ni har en grym dag ska avsluta här nu, ska ta och redigera lite mer nu, kramar på er.