malinbergsell

Mac

Allmänt Permalink0
Beställde hem en Mac borste 135 och en Mac blush i färgen Peaches, och älskar båda två sjukt mycket, borsten var så len och perfekt att lägga bronzer med, och blushen är i en sjukt fin färg till alla tillfällen. Bortsen var rätt dyr ligger på 455kr och blushen på 240kr där runt, men sjukt värt det enligt mig så glad :)

Pink Punch

Allmänt Permalink0
Fick hem detta Body Butter från Kicks egna märke i lukten Pink Punch, och den luktar gudomligt. 
Rosa förpackning och lotionen är rosa också hur gulligt! Vill inte ta slut på denna för man luktar så gott när man tar på sig den. Rekomenderar den verkligen så klicka hem den :) 
 
 

Flera saker samtidigt

Allmänt Permalink0
Jag är en sådan person som kan bli lite småsur när jag inte kan planera riktigt som jag vill att det ska bli. Om jag har fullt upp en helg och något mer roligt dyker upp som att vara med mitt tjejgäng, eller hitta på något annat roligt, och det inte går ihop med det andra, vet ni känslan?:)
Denna helgen kommer är en sådan helg, blir så frustrerad, men bara att gilla läget och försöka planera om så gott det går. 
Regnat idag rätt mycket här hos mig, sådär roligt speciellt inte när man jobbar, så typiskt att det ska sluta regna när man är klar med jobbet...
Har bara slappat annars pratat lite med min mormor, och med vänner. 
Till top